General Discussion

Para çekme problemi yaşayan var mı?

A
adsaddas adadsads 🌐
2026/4/18 05:44:22

Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda para çekme işlemlerimle ilgili sorunlar yaşamaya başladım. Özellikle FxPro ile işlem yaparken sıkıntılarım arttı. Çekim taleplerim bazen birkaç gün bekliyor, bazen de hiç yanıt alamıyorum. Diğer kullanıcıların da benzer sorunlar yaşayıp yaşamadığını merak ediyorum. Eğer bu brokerla sorunlarınız olduysa, nasıl çözdüğünüzü veya hangi adımları attığınızı öğrenmek isterim. Ayrıca, başka brokerlar ile bu konuda daha olumlu deneyimler yaşadıysanız, onları da paylaşmanızı bekliyorum. Teşekkürler!

Replies (5)

EL
Elijah Harris 🇺🇸

Ben de FxPro ile çalışıyorum ve para çekme işlemlerim genelde hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Ancak son iki haftadır bazı gecikmeler yaşadım, bu yüzden endişelendim. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ve onlardan aldığım bilgiye göre sistem güncellemeleri nedeniyle bazı aksamalar olmuş. Umarım bu sorun kısa sürede çözülür.

CA
Caner Bulut 🇹🇷

Maalesef ben de para çekme sorunları yaşıyorum, özellikle Axi ile. Çekim taleplerim genellikle onaylanmıyor ve bu durum beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Müşteri hizmetleriyle iletişim kurmaya çalıştım ama yanıt almak zor. Bu konuda bir çözüm bulan var mı? Yoksa başka bir brokera mı geçsem?

EL
Elijah Harris 🇺🇸

Ben de birkaç ay önce para çekme konusunda sorun yaşadım ama sonra işlemlerimi başka bir cüzdan üzerinden yapmayı denedim. XM ile çalışıyorum ve farklı bir yöntem denedikten sonra sorunlarım azaldı. Belki bu yöntemi deneyebilirsiniz. Herkesin durumu farklı, ama bazen basit bir değişiklik işe yarayabiliyor.

MI
Michael Williams 🇺🇸

Ben de para çekme konusunda şanslıyım. GHI Broker ile çalışıyorum ve genellikle işlemlerim 24 saat içinde tamamlanıyor. Belki de broker seçimi bu konuda çok önemli. Vantage ile sıkıntı yaşayanlar, başka brokerları da değerlendirmeyi düşünebilir.

KE
Kerem Koç 🇹🇷

Her brokerin kendine özgü uygulamaları var, bu yüzden deneyimlerimiz farklılık gösterebiliyor. JKL Broker ile uzun bir süre çalıştım ve her şey yolunda gitti, ancak bir sorun çıktığında iletişimde tepki süreleri oldukça uzun. Bunu göze alarak işlem yapmak lazım. Farklı brokerlar denemek için bir fırsat olabilir.