General Discussion

Mobil uygulaması en iyi olan broker

T
Test User 🌐
19.04.2026, 07:14:08

Herkese merhaba, son zamanlarda mobil uygulamaların trading üzerindeki etkisi oldukça büyük. Herkesin yanında taşıdığı akıllı telefonlar sayesinde anlık işlemler yapma imkanı buluyoruz. Ben de bir trader olarak, sürekli olarak en iyi mobil uygulamalara sahip brokerları arıyorum. Özellikle kullanıcı dostu arayüz, hızlı işlem yapabilme yeteneği ve güvenilirlik benim için en önemli kriterler arasında. Şu anda kullanmakta olduğum brokerlardan biri olan XTB'nin mobil uygulamasını oldukça beğeniyorum, ama diğer arkadaşların düşüncelerini de merak ediyorum. Sizce en iyi mobil uygulamayı sunan broker hangisi? FXTM, IG, ya da başka bir broker mı? Deneyimlerinizi paylaşın lütfen!

Replies (5)

ME
Mehmet Kaya 🇺🇸

Merhaba! Ben de XTB kullanıyorum ve mobil uygulamalarından çok memnunum. Gerçekten hızlı ve kullanıcı dostu. Özellikle grafikler çok iyi. İşlem yaparken bana hiç sorun çıkarmadı. Artık her yerde işlem yapabiliyorum. Tavsiye ederim!

AY
Ayşe Demir 🇹🇷

XTB'nin uygulaması güzel olabilir ama ben Forex.com kullanıyorum ve onlardan hiç memnun kalmadım. Uygulama sık sık çöküyor ve güncellemeleri yavaş geliyor. Kaldı ki, işlem yaparken gecikmeler yaşıyorum. Benim için bu çok can sıkıcı.

CA
Caner Bulut 🇹🇷

Bence mobil uygulama konusunda en iyi broker IG. Çok kapsamlı bir platform sunuyor ve uygulaması oldukça stabil. Ancak, bazıları için biraz karmaşık olabilir. Özellikle yeni başlayanlar için biraz zaman alabilir.

WI
William Anderson 🇺🇸

Ben de FXTM kullanıyorum ve uygulamalarını genel olarak beğeniyorum. Ancak bazen bildirimler geç geliyor ve o anki fiyatları kaçırabiliyorum. Yine de genel deneyimim olumlu. Hızlı işlem yapabilmek önemli, bunu iyi sağlıyorlar.

HA
Harper Thompson 🇬🇧

Mobil uygulama konusunda en iyi broker olduğunu düşündüğüm bir başka seçenek de eToro. Sosyal ticareti destekleyen harika bir uygulamaya sahip. Ancak, işlem ücretleri biraz yüksek. Bu nedenle, kısa vadeli ticaret yapanlar için dikkatli olunması gerekebilir.