ON
Onur Erdem 🇬🇧
2026/4/20 4:44:49
Ben de IC Markets kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Özellikle düşük spreadler ve yüksek kaldıraç sunmaları benim için çok önemli. Birkaç ay önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladım ve o günden beri hiç pişman olmadım. Hatta son birkaç işlemimde oldukça iyi kazançlar elde ettim! Ayrıca, platformları çok kullanıcı dostu. Hızlı işlem yapabilmek benim için büyük bir avantaj. Yani kesinlikle tavsiye ederim!
AD
adsaddas adadsads 🌐
IC Markets hakkında biraz olumsuz düşüncelerim var. Spreadler düşük ama bence bunun yanında komisyonlar oldukça yüksek. Geçenlerde yaptığım işlemlerden sonra bazı beklenmedik masraflar çıkınca şaşırdım. Ayrıca, platformda bazen kayma yaşadım ki bu benim için büyük bir dezavantaj. Diğer bir broker olan Pepperstone'da böyle bir sorun yaşamadım, orada işlem yaparken her şey daha stabil.
AL
Ali Can 🇹🇷
Ben IC Markets'i yeni keşfettim ve henüz çok fazla deneyimim yok ama genel olarak iyi bir izlenim aldım. Demo hesap açarak işlem denemeleri yapıyorum ve bu süreçte likidite oldukça tatmin edici. Ama müşteri hizmetleriyle olan deneyimim pek iyi değildi; birkaç soruma zamanında geri dönüş alamadım. Belki de iletişimde daha hızlı olmaları gerektiğini düşünüyorum. Ama bu kadar kısa sürede değerlendirmek de zor.
OL
Oliver Wilson 🇺🇸
IC Markets ile deneyimim oldukça kötüydü, aslında başka bir broker ile başlamıştım ama bir arkadaşımın tavsiyesiyle IC Markets'e geçtim. İlk başta her şey yolunda gibi görünüyordu fakat birkaç ay sonra hesapta beklenmedik bir kapanma yaşadım ve müşteri destek ekibiyle iletişim kurmak neredeyse imkansızdı. Şimdi Exness ile işlem yapıyorum ve çok daha iyi bir deneyim yaşıyorum. Müşteri desteği çok daha hızlı ve etkili.
YU
Yusuf Avcı 🇬🇧
Ben IC Markets kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Ancak biraz daha fazla eğitim materyali beklerdim. Geçmişte XM ile işlem yaptım ve oradaki eğitim olanakları çok daha genişti. IC Markets'te yeni başlayanlar için biraz daha yardımcı olsalar iyi olurdu. Ama işlem hızları ve spreadler harika!
AH
Ahmet Yılmaz 🇹🇷
IC Markets ile deneyimim sınırlı ama şunu söyleyebilirim ki, işlem platformlarının stabilitesi gerçekten çok iyi. Daha önce HFM kullanıyordum ama IC Markets geçişim benim için çok iyi oldu. Burada işlemler daha hızlı ve daha az kayma yaşıyorum. Ancak, hala birkaç şeyi tam çözemedim; belki daha fazla eğitim alarak bu konuları aşabilirim. Genel olarak iyi bir seçim gibi görünüyor.