General Discussion

Scalping için en iyi broker hangisi?

O
Oliver Wilson 🇺🇸
2026/4/18 8:44:05

Merhaba arkadaşlar, scalping stratejisi ile ilgilenen bir trader olarak, hangi brokerların bu yöntem için en uygun olduğunu öğrenmek istiyorum. Benim için en önemli kriterlerden biri düşük spread oranları ve hızlı execute süreleri. Aynı zamanda, az sayıda gereksiz gecikme olmadan işlemlerimi gerçekleştirmek istiyorum. Şu anda birkaç broker ile çalışıyorum ama henüz içlerinden en iyisini bulamadım. Özellikle XM ve IC Markets hakkında çok şey duydum, fakat gerçek deneyimleri merak ediyorum. Scalping için en iyi broker hangisi sizce? Hangi brokerlarla çalıştınız ve hangi avantajları ya da dezavantajları gördünüz? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!

Replies (5)

MI
Michael Williams 🇺🇸

Merhaba! Scalping için IC Markets kesinlikle favorim. Çok düşük spreadleri var ve emirlerim genelde anında işleniyor. Ayrıca, platformları da çok kullanıcı dostu. Hem MetaTrader 4 hem de cTrader kullanabiliyorum, bu da benim için büyük bir avantaj. Kesinlikle öneririm!

KE
Kerem Koç 🇹🇷

Ben XM ile denemeler yaptım ama sonuç pek iç açıcı değildi. Spreadler genelde düşük olsa da, bazı zamanlarda işlem gecikmeleri yaşadım ve bu da scalping stratejimi olumsuz etkiledi. Daha fazla hız ve güvenilirlik arıyorsanız, bence başka brokerlara bakmalısınız.

ME
Mehmet Kaya 🇺🇸

Benim deneyimim biraz karışık. FBS ile çalıştım ve başlangıçta memnundum ama son zamanlarda platformlarında bazı sorunlar yaşadım. Özellikle yüksek volatilite dönemlerinde gecikmeler olabiliyor. Ama düşük spreadler ve iyi bonus imkanları var. İşlem yaparken dikkatli olmak gerek.

AD
adsaddas adadsads 🌐

Pepperstone ile scalping yapıyorum ve genelde memnunum. Spreadler oldukça makul ve işlem hızım tatmin edici. Ayrıca, müşteri desteği iyi, sorularımı her zaman hızlı bir şekilde yanıtlıyorlar. Scalping için ciddi düşünenlere tavsiye ederim.

EL
Elijah Harris 🇺🇸

Scalping için Alpari'yi denedim ama pek bir faydasını göremedim. Spreadleri düşük gibi görünse de, bazen sistemdeki aksaklıklar yüzünden işlerim donduruldu. Hızlı işlemler için daha güvenilir bir broker arayışım devam ediyor.