AY
Ayşe Demir 🇹🇷
18/4/2026, 11:44:13
MT5’i kullanmaya başladıktan sonra, özellikle daha fazla zaman dilimi ve gelişmiş analiz araçları sayesinde, ticaret stratejilerimi geliştirebildim. FXPro ile çalışırken MT5’in sunduğu derin piyasa analizleri ve ekonomik takvim gibi özellikler gerçekten çok işime yaradı. Özellikle çoklu varlık sınıfı desteği, çeşitli piyasalarda işlem yapmamı kolaylaştırdı. Kesinlikle tavsiye ederim!
SO
Sophia Davis 🇬🇧
Ben MT4 kullanıyorum ve gerçekten de daha basit bir arayüze sahip olduğu için daha rahat ettiğimi düşünüyorum. MT5 daha fazla özellik sunsa da, bazen karmaşık gelebiliyor. FXPro gibi bir brokerda MT4 ile işlem yapmak benim için daha verimli; çünkü daha önce yaptığım analizlerde ve stratejilerde alıştığım bir platform. Yeni başlayanlar için MT4 kesinlikle daha uygun.
DA
David Chen 🇺🇸
Herkesin MT4 veya MT5 konusundaki görüşleri farklı ama bence tercihiniz tamamen ticaret tarzınıza bağlı. Eğer otomatik ticaret ile ilgileniyorsanız ve daha gelişmiş grafik analizi yapmak istiyorsanız, MT5 iyi bir seçenek olabilir. Ancak, temel ticaret yapacak olanlar için MT4 yeterli olabilir. FXPro ile her iki platformda da işlem yaparak hangisinin sizin için daha uygun olduğuna karar verebilirsiniz.
ZE
Zeynep Aslan 🇺🇸
Dürüst olmam gerekirse, MT5 benim için fazla karmaşık ve gereksiz. MT4’te işlem yaparken daha hızlı ve pratik bir şekilde işlem yapabiliyorum. Yine de bazı özelliklerini denemek ilginç olabilir ama şu an için MT4 ile devam ediyorum. FXPro ile işlem yaparken her türlü ihtiyacımı karşılıyor.
JO
John Harrison 🇬🇧
Sonunda MT5'e geçiş yaptım ve pişman değilim. FXPro ile bu geçişi yaparken, yeni özellikler öğrenmek ve kullanmak benim için çok heyecan vericiydi. Zamanla alıştım ve şimdi daha kapsamlı analiz yapabiliyorum. Eğer zaman ayırıp öğrenmeye açıksanız, MT5 çok avantajlı.