CH
Charlotte White 🇬🇧
4/18/2026, 8:44:08 PM
Merhaba! Ben de XTB kullanıyorum ve genel olarak çok memnunum. Müşteri hizmetleri her zaman yardımcı oluyor ve platformları oldukça kullanışlı. Ayrıca, düzenli olarak eğitim seminerleri düzenliyorlar, bu da yeni başlayanlar için büyük bir avantaj. Yalnızca spreadler biraz daha uygun olsa daha iyi olurdu, ama yine de güvenilir bir broker arayanlar için harika bir seçenek!
TA
Taha Şen 🇹🇷
Selam! Ben de birkaç broker ile deneme yaptım ama benim için en büyük hayal kırıklığı Alpari oldu. İlk başta cazip gelen teklifleri vardı, ama zamanla müşteri hizmetleri çok kötüleşti ve işlem platformu sık sık sorun çıkarıyordu. Aklınızda bulunsun, güvenilir bir broker seçmek gerçekten çok önemli!
EV
Evelyn Garcia 🇺🇸
Herkese merhaba! Açıkçası birkaç brokerla işlem yaptım ama hangisinin en iyi olduğunu kesin olarak söylemek zor. Bence her brokerın kendine göre artıları ve eksileri var. Örneğin, IC Markets düşük spreadler sunuyor ama bazı arkadaşlarım para çekim süreçlerinin uzun olduğunu söylüyor. Bu yüzden ben her zaman birkaç farklı broker kullanıyorum, bu şekilde riskimi dağıtıyorum.
ER
Ercan Yalçın 🇹🇷
Ben de Türkiye'de işlem yaparken birçok broker denedim. Şu anda HotForex kullanıyorum ve oldukça memnunum. Spreadleri makul, ayrıca yatırımcıları için birçok farklı enstrüman sunuyorlar. Eğitim materyalleri de oldukça faydalı, yeni şeyler öğrenmek için güzel bir kaynak. Tavsiye ederim!
EL
Elena Kowalski 🇬🇧
Merhaba! Broker seçimim konusunda biraz kararsızım. Kısa bir süre önce FBS ile işlem yapmaya başladım ama bazı forumlarda güvenlik sorunlarıyla ilgili olumsuz yorumlar okudum. Yani, bu yüzden hala içimde bir şüphe var. Hangi brokerın daha güvenilir olduğu konusunda daha fazla yorum alabilir miyiz? Bu konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum.