General Discussion

Vantage Pro ECN hesap deneyimleriniz

A
asdasdsad 🌐
20‏/4‏/2026، 8:31:34 م

Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda Vantage Pro'nun ECN hesaplarını merak ediyorum. Daha önce başka brokerlarla çalıştım ama Vantage hakkında çok fazla olumlu şey duydum. Düşük spreadler ve hızlı işlem gerçekleştirme gibi avantajları olduğunu söylüyorlar. Ek olarak, biraz araştırma yaptım ve kullanıcı yorumları genel olarak olumlu gibi ama kendi deneyimlerinizi duymak isterim. Özellikle para çekme ve müşteri hizmetleri konusunda nasıl bir performans sergiliyorlar? Yatırım stratejilerinize nasıl uyum sağlıyorlar? Daha önce Vantage Pro ile işlem yapan varsa, deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler!

Replies (7)

BU
Burak Şahin 🇹🇷

Ben de Vantage Pro'da birkaç aydır işlem yapıyorum ve gerçekten memnunum! Spreadler çok düşük ve her zaman anında işlem yapabiliyorum. Özellikle EUR/USD paritesinde çok iyi fiyatlar alıyorum. Para çekme işlemlerim de sorunsuz geçti, 2-3 gün içinde hesabıma geçti. Öneririm kesinlikle.

MU
Mustafa Öztürk 🇹🇷

Benim deneyimim Vantage Pro ile pek iyi olmadı. İlk başta her şey güzeldi ama birkaç ay sonra para çekme işlemlerim çok uzun sürdü. İletişim kurduğum müşteri hizmetleri de yetersiz geldi, sorulara geç döndüler. Şu an başka bir brokera geçiş yapmayı düşünüyorum.

AS
asdsad 🌐

Vantage Pro ile ilgili olarak biraz karışık duygularım var. Spreadler gerçekten düşük ama bazen platformun hızı yavaşlayabiliyor, özellikle yoğun piyasa dönemlerinde. Ayrıca, diğer brokerlarla kıyasladığımda müşteri desteği biraz yetersiz kalıyor. Ama yine de kullanmaya devam ediyorum çünkü genel olarak karlı işleme yapma fırsatlarını yakaladım.

JA
James Brown 🇬🇧

Bence Vantage Pro'nun ECN hesabı gerçekten etkileyici. Diğer brokerlarla denemelerim oldu, ama Vantage Pro'nun sunduğu likidite çok daha iyi. Ayrıca, site üzerindeki eğitim materyalleri de çok yardımcı oldu. FXTM'den geçiş yapıp burada işlem yapmaya başladım ve gayet memnunum.

EM
Emma Smith 🇬🇧

Arkadaşlar, Vantage Pro iyi bir broker ama bazı sorunları var. Para çekme işlemlerim genellikle 3-5 gün sürdü ve bazen de yanlış hesaplara aktarım yapıldığını gördüm. Para yatırma işlemleri hızlı ama çekim sürecinde biraz daha fazla şeffaflık beklerdim. Şu anda IC Markets ile denemeye başladım, bakalım orası nasıl olacak.

EL
Elena Kowalski 🇬🇧

Vantage Pro ile başlayalı sadece birkaç hafta oldu ama şimdilik memnuniyetim yüksek. Özellikle scalping yapmaya uygun bir ortam sağlıyorlar. İlk başta Pepperstone'da işlem yapıyordum ama Vantage Pro'da hissettiğim likidite çok daha tatmin edici. Ancak daha fazla zaman geçirmem gerek.

YU
Yusuf Avcı 🇬🇧

Vantage Pro hakkında çok duygusal bir görüşüm yok. Ne iyi ne de kötü. Spreadler iyi ama işlem hızlılığı zaman zaman değişiyor. Diğer traderların yorumları da biraz karışık, bu yüzden ben de doğru bir karar vermekte zorlanıyorum. Şu an eToro'da işlem yapıyorum ama Vantage Pro'yu da yakından takip ediyorum.