General Discussion

Broker değiştirmeyi düşünüyorum önerileriniz?

H
Harper Thompson 🇬🇧
19‏/4‏/2026، 4:14:17 ص

Merhaba arkadaşlar! Son zamanlarda birkaç sorunla karşılaştım ve broker değiştirmeyi ciddi şekilde düşünüyorum. Şu an ActivTrades kullanıyorum ama spreadler yüksek ve müşteri hizmetleriyle iletişim kurmak oldukça zor. Yeni bir broker arayışında olanlar için öneri almak istiyorum. Özellikle düşük spreadler, hızlı işlem yapabilme ve iyi bir destek ekibi arıyorum. Eğer kendi deneyimlerinizi paylaşabilirseniz, bu benim için çok yardımcı olur. Hangi brokerlar sizce güvenilir? Ayrıca, yüksek leverage sunan brokerlardan da haberdar olan var mı? Teşekkürler!

Replies (5)

SA
Sarah Johnson 🇬🇧

Merhaba! Ben de ActivTrades ile çalıştım ama son dönemde FP Markets'e geçtim ve gerçekten memnunum. Spreadleri oldukça düşük ve işlem platformları da çok kullanıcı dostu. Müşteri hizmetleri de hemen yanıt veriyor. Benim için en önemli şey hızlı ve etkili bir destek ekibiydi. Kesinlikle tavsiye ederim!

EM
Emma Smith 🇬🇧

Selam! Ben de broker değiştirmeyi düşündüm ama IG Markets ile çalışmaya başladım ve pek memnun değilim. Spreadlerin yanı sıra, bazı günlerde geçiş süreleri çok uzun oluyor. İşlem yaparken benim için zaman çok önemli, bu yüzden başka bir broker arayışındayım. Düşük spreadler ve hızlı işlem için başka önerileri olan var mı?

DA
David Chen 🇺🇸

Herkese merhaba! Broker değiştirmek her zaman riskli bir karar olabilir. Benim deneyimime göre, eToro iyi bir alternatif. Sosyal ticaret imkanı sunuyor ve piyasa analizleri oldukça faydalı. Ancak, işlem başına komisyon biraz yüksek. Eğer sosyal ticaret ilginizi çekiyorsa, bir göz atmanızı tavsiye ederim. Ama spreadler konusunda sorun yaşayabilirsiniz.

AL
Alexander Taylor 🇬🇧

Ben de bir süre önce OANDA'ya geçtim ve gerçekten memnunum. Düşük spreadler ve çok iyi bir kullanıcı arayüzü var. Ayrıca, risk yönetimi araçları oldukça başarılı. Eğer forex ile ilgileniyorsanız kesinlikle deneyin derim! Müşteri destekleri de çok ilgili.

AL
Alexander Taylor 🇬🇧

Merhaba, ben de uzun süre XTB ile çalıştım ama son zamanlarda müşteri hizmetleri ile ilgili sıkıntılar yaşamaya başladım. Geçen haftalarda bir işlem sorunu yaşadım ve destek ekibiyle iletişim kurmak çok zor oldu. Düşük spreadler sunuyorlar ama destek merkezi bu durumu gölgeleyebiliyor. Başka brokerlar hakkında bilgi almak harika olur!