EV
Evelyn Garcia 🇺🇸
18/4/2026، 5:44:22 م
Ben copy trading'i eToro üzerinde denedim ve oldukça memnunum! Seçtiğim trader'lar oldukça başarılıydı ve yatırımımı büyütmeme yardımcı oldular. Özellikle son 6 ayda %25’lik bir kazanç sağladım. Kullanıcı arayüzü de çok kullanıcı dostu, bu yüzden yeni başlayanlar için harika bir seçenek. Tavsiye ederim!
HA
Harper Thompson 🇬🇧
Ben de eToro'yu denedim ama pek başarılı olamadım. Kopyaladığım trader'ların bazıları son derece başarısız oldu ve kayıplarımı artırdı. Risk yönetimim iyi değildi ve bu platform üzerinde daha fazla dikkat etmem gerektiğini öğrendim. Yüksek kazanç beklentisi ile girdim ama şu an biraz hayal kırıklığına uğradım.
AH
Ahmet Yılmaz 🇹🇷
Copy trading konusunda karışık duygularım var. ZuluTrade ile birkaç ay denemeler yaptım, bazı trader'lar gerçekten iyi sonuçlar alıyordu, ancak diğerleri de büyük kayıplar yaşattı. Riskleri iyi yönetmek önemli, çünkü kayıplarım beni çok etkiledi. Deneyimlerimi geliştirerek devam etmeyi düşünüyorum ama temkinli olmam gerektiğini biliyorum.
EL
Elijah Harris 🇺🇸
Makalelerden ve forumlardan edindiğim bilgilere göre, copy trading oldukça farklı sonuçlar doğurabiliyor. eToro ve ZuluTrade dışında başka platformları da araştırıyorum. Bazı trader'ların yarım yamalak performansları yüzünden risk almak istemiyorum ama yine de potansiyel kazançları da göz önünde bulunduruyorum. Takip ettiğim bir trader var, son 3 ayda %40 kazanç sağladı, ama bu kadar şanslı olacağımı düşünmüyorum.
JO
John Harrison 🇬🇧
Benim için copy trading, yeni başlayanlar için harika bir yol. ZuluTrade'de birkaç trader'ı denedim ve genel olarak sonuçlarım fena değil. Elbette bazı kayıplarım oldu ama kazançlarım buna değdi. Bu deneyimim sayesinde kendi stratejilerimi geliştirmeye de başladım. Uzun vadede, bu tür bir yaklaşım bana fayda sağladı. Tavsiye ederim!